25 Mayıs 2015 Pazartesi

Futurenet Kazanç Platformu 1.Bölüm

 
  Futurenet; facebook gibi arkadaş ekleyebileceğimiz,paylaşım yapabileceğimiz bir sosyal ağdır. Onu facebooktan farklı kılan ise üyelerine para kazanma fırsatı sunmasıdır. Hem ücretsiz hem de ücretli olarak bu platforma üye olmak mümkün ve her iki durumda da kazanç imkanı var. Bu yazımızda ücretsiz üyelik hakkında bilgi vereceğiz.

    Öncelikle buraya tıklayarak tamamen ücretsiz bir şekilde üye olabilirsiniz (sitede türkçe dil desteği vardır). Daha sonra facebookta yaptığınız gibi arkadaşlarınızı bu platformdan haberdar edebilir,şu anki mevcut kullanıcıları ekleyebilir, paylaşım,beğeni ve yorumlar yapabilirsiniz. İşin güzel tarafı futurenet bunları yaptığınız için size para öder. Evet yanlış duymadınız futurenet bunları yapıp onun gelişmesine yardımcı olduğunuz için reklam gelirlerinin bir kısmını kullanıcılarına yaptıkları arkadaş ekleme,beğeni,yorum vs. oranına göre bölüştürüyor. Tabiki bu miktar çok yüksek meblağlar değil. Ayırdığınız zamana göre günlük olarak bazen 0,5 dolar bazen 1 dolar bazen biraz daha fazla olabiliyor.
    İşin püf noktası yeni kullanıcıları bu platforma kazandırmak , çünkü her sosyal ağ gibi futurenette olabildiğince fazla kullanıcıya ulaşmak istiyor ve en büyük kar oranını da arkadaş kazandırmaktan bırakıyor. Sisteme üyelik ücretsiz olduğu için zaten bunda da çok sıkıntı çekilmeyeceği görüşündeyim. Arkadaşlarınıza anlatarak, forum,blog,sözlükler vb. platformlarda mini tanıtım yazıları yazarak bile insanları bu fırsattan haberdar etmek mümkün.
ÜCRESİZ ÜYE OL
Hesabınızda biriken paraları bu şekilde kontrol edebilirsiniz.
Not:Futurenet referans sistemi üzerine kuruludur (neden böyle olduğunu 2.kısım açıklamamda anlayacaksınız) yani herkes birinin referansıyla üye olmak zorunda,referanssız linkten kayıt olanı ise sistem otomatik olarak birisinin referansına atar. yukarıdaki link benim referans linkimdir. Kayıt olan olmayan herkese teşekkürler,sorularınız için marketer282@gmail.com  a mesaj atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder